Dobro mi došli

| 24. фебруар 2009. | 6 Comments

Nadam se da je ovo moj blogerski povratak iz mrtvih. Nećete ovde mnogo sta pametno pročitati. Bedno piskaralo će da piskara.  Ko pročita, pročitao je :).  Pre sam bila ovde, pa nestala, isparila… Evo me opet :)

Dobro došli, blog

Izvor ilustracije

Negde tamo sam pisala i ovo (a tema pisanija je razlog zbog kojeg me nije baš bilo mnogo online)

PATETIKA ILI NE … TAKO VAM JE :)

GOTOVO da nema dana da se ne zapitam „šta mi je ovo trebalo“. Hoću svojih 5 minuta a da nisam zaključana u wc-u, da mi neko ne skače uz noge i vice mamamamamamamamamama, da mi ne prosipa mrve po mom tek usisanom tepihu, ne lepi pitu sa višnjama o zid kuhinje, ne vadi po 1.000 ti put novac i papire iz fioke uz najneviniji “ mama sto te jojim2 pogled. Mozda vam to neke majke neće priznati, ali imam momente ludila kada bih ubila za pet minuta mira ili posetu kod kozmeticara jednom u šest meseci.

Ali… jebi ga, medjutim je uvek negde izmedju…

jer prava istina je da smo srećni onoliko koliko periodi ljubavi poleta i zadovoljstva često nadmase „žute minute“ ili ih jednostavno – ANULIRAJU!

jer sta je čist šporet naspram debelih butkica ispruženih preko tebe dok spavaš,šta je jedan manikir viška u poredjenju sa zagrljajem u zoru po principu – s jedne strane meda s druge strane mama?

I jeste da svako vece dok mrtva umorna glancam okolo razmisljajuci KAKO aman KAKO su žene sa tucetom takvih malih aždaja uopste zadržavale i trunku razuma, pitam se – ko nam je to sve nametnuo?

Pa mi same, tražile smo sve to… I ma koliko to na prvi pogled ne izgledalo – uživamo u svakoj sekundi.

Kad sad izvrtim film, ovaj zamotuljak  koji cete videti moj najveći je uspeh u zivotu. Jebeš sve – fakultet, posao u dobroj firmi, stan i kola, patiticno ili ne  ona je moja,  što rekao moj urednik, najbolja rubrika do sad :)

Tags: , , , , ,

Category: Sasvim lično

About the Author ()

Novinarka, trostruka keva, blogerka. Moja najduža ljubav je ona sa papirom i olovkom.

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Fatal error: Call to undefined function mysql_query() in /home/piskaral/public_html/wordpress/wp-content/plugins/comment-rating/comment-rating.php on line 219